top of page
Anatom_logo.png

Planmeca

Pro 50 stoel

Functioneel en flexibel

in een tijdloos ontwerp

De Planmeca Pro50™ stoel is een combinatie van functionaliteit en flexibiliteit, allemaal verpakt in een mooi, tijdloos ontwerp. Het is een ideale optie voor wie op zoek is naar een solide, duurzame, maar toch elegante behandelstoel, die ultiem comfort biedt voor zowel de behandelaar als de patiënt.

Pro 50 stoel
Planmeca

Stil en stevig,
neem plaats!

Planmeca

een ontspannen behandeling

ergonomie staat op nummer één

De Planmeca Pro50 Chair heeft een inklapbare beensteun en de zithoogte van de behandelstoel kan gevarieerd worden tussen 390-890 mm. Dit zorgt voor een eenvoudige in- en uitstap van de patiënt en is hierdoor geschikt voor zowel staande als zittende behandelingen.


Door de kleine stoelbasis en slanke rugleuning heeft de behandelaar veel bewegingsvrijheid. De behandelaar kan hierdoor dicht bij de patiënt komen en zorgt hiermee voor de meest optimale ergonomische werkhouding.

planmeca group

officiële dealer

Planmeca Group wordt wereldwijd gezien als een grote speler op het gebied van tandheelkundige apparatuur. Wij zijn verheugd dat de Planmeca Group onze organisatie in het verleden heeft toegevoegd aan het officiële dealernetwerk van Planmeca waarbij wij onze producten direct  van de Plandent organisatie in Finland betrekken.


Als de officiële Planmeca Dealer (verkoop & service) biedt Dentalair de gehele producten portfolio van Planmeca aan. Het Planmeca assortiment bestaat onder andere uit: behandelstoel, behandelunit, röntgenapparatuur (CEPH, OPG, CBCT, 3D mondscanner, dentale 3D printer). U kunt de producten in de showroom van Dordrecht en Leek bekijken.

de pro 50 Stoel

Alles voor het comfort van de patiënt

Het ontwerp van de stoel volgt de vorm van het lichaam en biedt stevige en comfortabele ondersteuning. Samen met de optionele Ultra Relax TM bekleding leidt dit tot een algehele aangename zit- en ligervaring.

meer informatie

contact

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?


Dentalair Dordrecht: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00


Wilt u worden teruggebeld? Klik dan hier en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

bottom of page