top of page
Anatom_logo.png

Planmeca

ProMax 2D

Planmeca

ProMax 2D

product beschrijving

De Planmeca ProMax 2D is een extra-oraal röntgenapparaat voor maxillofaciale beeldvorming. Dankzij de gepatenteerde SCARA-technologie (Selectively Compliant Articulated Robot Arm) kan de Planmeca ProMax 2D alle benodigde bewegingen produceren voor roterende maxillofaciale beeldvorming. Het garandeert een anatomisch nauwkeurige beeldgeometrie, wat resulteert in duidelijke en foutloze röntgenbeelden.

De Planmeca ProMax 2D is leverbaar in twee verschillende SCARA versies; S2 en S3, waarbij de S2 uitvoering twee en de S3 drie scharnierpunten heeft in de roterende arm. De laatste maakt een nog uitgebreider bewegingsbereik mogelijk en kan daarbij elk patroon produceren dat vereist is voor elk bestaand of toekomstig belichtingsprogramma.


De Planmeca ProMax 2D beschikt ook over een digitale Dynamic Exposure Control (DEC) functie die automatisch de blootstellingswaarden aanpast voor elke individuele patiënt op basis van hun anatomische structuur en botdichtheid. Het verbetert hierdoor de kwaliteit van röntgenbeelden met meer consistente helderheid en contrast.


Planmeca ProMax 2D is tevens ontworpen met het oog op uitbreidbaarheid. De modulaire structuur van de ProMax 2D maakt een gemakkelijke conversie mogelijk. Of u nu uw 2D röntgenapparaat uitbreidt naar 3D of een cefalometrische arm toevoegt, Planmeca heeft de juiste oplossing voor u.

stoel_alone_1.png

ProMax 2D

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?

Dentalair Dordrecht​: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00

Wilt u worden teruggebeld? Klik dan hier en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug. 

bottom of page