top of page
Anatom_logo.png

Vatech

Green X 12

Vatech

Green X 12

product beschrijving

Stap in de toekomst van geavanceerde tandheelkundige diagnostiek met de Vatech Green X 12 - het 4-in-1 digitale röntgensysteem dat innovatie, precisie en veelzijdigheid naar een nieuw niveau tilt voor een ongeëvenaarde patiëntenzorg!


Maximale veelzijdigheid:

De Green X 12 is niet zomaar een röntgensysteem; het is een alles-in-één oplossing voor Pano, CBCT, Model Scan en optionele Rapid Ceph - waardoor het de ideale keuze is voor algemene praktijk, orthodontie, endodontie, parodontologie en implantologie.


Smart Focus:

Revolutionair is de Smart Focus-functionaliteit waarmee u met slechts één scan 5 beelden kunt genereren, waaronder (3) 4x4 hoge-resolutie 3D-beelden, een 12x8.5 3D-beeld en een Auto PANO, allemaal zonder extra opnames!


Endodontische precisie:

Voor endodontologisch onderzoek biedt de Endo-modus met een voxelgrootte van 50 micron en een FOV van 4x4 cm ongekende beeldresolutie. Bereik buitengewone beelden in hoge resolutie voor de meest gefocuste interessegebieden.


Efficiënte workflow:

Dankzij de korte scantijd minimaliseert de Green X 12 bewegingsartefacten en versnelt het uw diagnostische workflow, waardoor uw praktijk efficiënter wordt.


Technische excellentie:

Met technische specificaties zoals een 0,5 mm focale spot, CMOS-sensortechnologie en variabele voxelgroottes, garandeert de Green X 12 superieure beeldkwaliteit en nauwkeurige diagnostiek.


Rapid Ceph met AI automatische tracering:

De optionele Rapid Ceph verandert het spel met AI automatische tracering binnen 20 seconden, waardoor de tracing tijd aanzienlijk wordt verkort en uw diagnostische proces wordt versneld.


Inclusief Magic Pan:

Verbeter uw panoramabeelden met Magic Pan, dat vervormde en wazige beelden elimineert door onjuiste patiëntpositionering. Het gefocuste beeld wordt over de hele tandboog gereorganiseerd, resulterend in een verhoogde beeldkwaliteit.


De Green X 12 is niet alleen een röntgensysteem; het is een complete tandheelkundige oplossing die de weg vrijmaakt voor geavanceerde diagnostiek en ongeëvenaarde zorg. Investeer in de toekomst van de tandheelkunde en transformeer uw praktijk met de Vatech Green X 12!

stoel_alone_1.png

Green X 12

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?

Dentalair Dordrecht​: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00

Wilt u worden teruggebeld? Klik dan hier en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug. 

bottom of page