top of page
Anatom_logo.png

Vatech

Green X 16

Vatech

Green X 16

product beschrijving

Ontdek de geavanceerde tandheelkundige revolutie met de Vatech Green X 16 - het 4-in-1 digitale röntgensysteem dat innovatie, precisie en efficiëntie combineert voor een ongeëvenaarde diagnostische ervaring!


Maximale veelzijdigheid:

De Vatech Green X 16 biedt een geïntegreerd 4-in-1 digitaal röntgensysteem voor Pano, optionele Ceph, CBCT en Model Scan. Met deze alles-in-één oplossing voldoet u aan al uw beeldvormingsbehoeften in één krachtige machine.


Beeldkwaliteit zonder compromissen:

Dankzij een Multi FoV selectie, waaronder opties zoals 4x4, 8x8 en 16x9, levert de Green X 16 beelden van superieure kwaliteit met een lage stralingsdosis. The art-V (Artifact Reduction Technology) van Vatech garandeert heldere, artefactvrije beelden voor nauwkeurige diagnoses.


Endodontische precisie:

De Endo-modus met een FOV van 4x4 cm en een voxelgrootte van 49,5 micron biedt ongekende resolutie voor uiterst gefocuste interessegebieden. Perfect geschikt voor endodontisch gebruik, waardoor buitengewone beelden in hoge resolutie worden verkregen.


Efficiënte workflow:

De Green scan time minimaliseert bewegingsartefacten en verbetert de werkstroom aanzienlijk. Ervaar snelheid en precisie voor optimale efficiëntie in uw praktijk.


Gebruiksvriendelijk voor professionals:

Ontworpen met eenvoudige bediening, is de Green X 16 geschikt voor algemene praktijk, orthodontie, endodontie en implantologie. Kies de optimale FOV voor blootstellingsminimalisatie, selecteer de gewenste kaakvorm en profiteer van de "fast-scan" optie voor dosisreductie.


Technische excellentie:

Met een 0,5 mm focale spot, CMOS-sensortechnologie en indrukwekkende scan tijden, biedt de Green X 16 ongeëvenaarde technische specificaties voor de moderne tandheelkunde.


Inclusief Insight 2.0:

Voeg diepte toe aan uw diagnostische mogelijkheden met de Insight Pan, die meerlaagse panoramische beelden genereert. Van anterior naar posterior biedt het een gedetailleerd inzicht voor uitgebreide diagnostiek.


Investeer in de toekomst van tandheelkundige beeldvorming met de Vatech Green X 16 - waar innovatie en technologie samenkomen voor een ongeëvenaarde tandheelkundige ervaring. Bestel vandaag nog en neem de leiding in precisie en diagnostiek!

stoel_alone_1.png

Green X 16

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?

Dentalair Dordrecht​: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00

Wilt u worden teruggebeld? Klik dan hier en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug. 

bottom of page