top of page
Anatom_logo.png

Vatech

Green X 18

Vatech

Green X 18

product beschrijving

Ontdek de toekomst van digitale röntgenbeeldvorming met de Vatech Green X 18 - een revolutionair 4-in-1 systeem dat uw tandheelkundige praktijk naar nieuwe hoogten zal tillen!


Maximale veelzijdigheid:

Met de Green X 18 haalt u een geavanceerd 4-in-1 digitaal röntgensysteem in huis dat Pano, optionele Ceph, CBCT en Model Scan combineert. Een alles-in-één oplossing voor al uw beeldvormingsbehoeften.


Beeldkwaliteit zonder compromissen:

Dankzij de Multi FoV selectie met opties zoals 4x4, 8x8 en meer, levert de Green X 18 beelden van ongeëvenaarde kwaliteit. Zelfs bij het 3D scannen van modellen zorgt het voor superieure beeldkwaliteit met een lage stralingsdosis.


Innovatieve technologieën:

Met art-V (Artifact Reduction Technology) van Vatech biedt de Green X 18 een unieke benadering voor het verminderen van artefacten, wat resulteert in helderdere, duidelijkere beelden voor nauwkeurige diagnostiek.


Endodontische precisie:

De Endo-modus met de hoogste resolutie, een FOV van 4x4 cm en een voxelgrootte van 49,5 micron, maakt gedetailleerde beelden van kritieke gebieden mogelijk, waardoor het ideaal is voor endodontische toepassingen.


Efficiënte workflow:

Met Green scan time minimaliseert u bewegingsartefacten en versnelt u uw werkstroom. Ervaar de snelheid en precisie die uw praktijk nodig heeft.


Gebruiksvriendelijkheid voor professionals:

De Green X 18 is ontworpen met de gebruiker in gedachten. Eenvoudig te bedienen en geschikt voor algemene praktijk, orthodontie, endodontie en implantologie. Kies de kaakvorm en gebruik "fast-scan" voor dosisreductie, terwijl bewegingsartefacten worden geminimaliseerd.


Technische excellentie:

Met een 0,5 mm focale spot, CMOS-sensortechnologie en indrukwekkende scan tijden, biedt de Green X 18 ongeëvenaarde technische specificaties.


Inclusief Insight 2.0:

Met de Insight Pan kunt u diepgaande diagnostische gegevens verkrijgen van anterior naar posterior op een meerlaags panoramisch beeld. Een essentiële aanvulling voor uw diagnostische mogelijkheden.


Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van de Vatech Green X 18 en breng uw tandheelkundige praktijk naar de volgende dimensie van precisie en efficiëntie. Bestel vandaag nog en ervaar de toekomst van tandheelkundige beeldvorming!

stoel_alone_1.png

Green X 18

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?

Dentalair Dordrecht​: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00

Wilt u worden teruggebeld? Klik dan hier en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug. 

bottom of page