top of page
Anatom_logo.png

Vatech

Pax-i 3D Smart

Vatech

Pax-i 3D Smart

product beschrijving

“Vatech PaX-i3D SMART - Premium extra-oraal röntgenapparaat voor CBCT, panoramische en (optioneel) cephalometrische röntgenopnamen.


Vatech Pax-i3D Smart is een premium en praktisch extraoraal röntgenapparaat voor CBCT en panoramische beeldvorming. De optionele ceph-arm voegt nog meer voordelen toe.”


Eén scan met een Vatech PaX-i3D Smart geeft u niet alleen een CT-afbeelding, maar ook automatisch een panoramische röntgenbeeld. Dit betekent dat patiënten die beide afbeeldingen nodig hebben geen twee röntgenscans hoeven te ondergaan.


Het innovatieve gezichtsveld van de Vatech PaX-i3D Smart heeft een revolutionaire en unieke opname techniek die de kaak beter volgt, waardoor een maximale gezichtsveld (FOV) mogelijk maakt. In vergelijking met andere apparaten met dezelfde gezichtsveld biedt de Vatech PaX-i3D Smart een breder beeld.


Het samen bekijken van 2D- en 3D-afbeeldingen in One Viewer biedt tevens vele voordelen. Het is namelijk niet nodig om twee verschillende softwareprogramma's te gebruiken. Het biedt een professionele uitstraling en helpt u hierdoor de patiënten de beelden beter te begrijpen.


Voordelen

  • PANO & CBCT (CEPH optie beschikbaar)

  • Anatomische FOV 12 x 9, geen stitching

  • Hoge beeldkwaliteit

  • Laagste stralingsdosis in de markt

  • 1 scan, 2 beelden met 2 sensoren

  • Inclusief EZ3D-i diagnose software

stoel_alone_1.png

Pax-i 3D Smart

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?

Dentalair Dordrecht​: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00

Wilt u worden teruggebeld? Klik dan hier en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug. 

bottom of page