top of page
Anatom_logo.png

Vatech

PaX-i Plus Rapid Ceph

Vatech

PaX-i Plus Rapid Ceph

product beschrijving

Welkom in de toekomst van dentale beeldvorming met de Vatech PaX-i Plus Rapid Ceph - een innovatief systeem dat staat voor superieure technologie, toegankelijkheid en ongeëvenaarde diagnostische mogelijkheden. Ontworpen met het oog op gebruiksgemak en veelzijdigheid, voldoet de PaX-i Plus Rapid Ceph aan de behoeften van algemene praktijken, orthodontisten en implantologen.


Topkwaliteit Beelden:

Met superieure beeldkwaliteit stelt de PaX-i Plus Rapid Ceph nieuwe normen in dentale diagnostiek. Een stabiele en robuuste opnamesensor, gecombineerd met geavanceerde technologie, levert beelden van ongeëvenaarde helderheid en detail.


Ruimtebesparend Ontwerp:

Dankzij het compacte ontwerp is de PaX-i Plus geschikt voor praktisch elke ruimte, waardoor u maximale functionaliteit haalt uit uw beschikbare ruimte.


Aangepaste Configuraties:

Of het nu gaat om uw diagnostische wensen of uw budget, de PaX-i Plus Rapid Ceph biedt diverse opnamestanden en configuraties die zijn afgestemd op uw specifieke eisen.


Gebruiksvriendelijk:

Met eenvoudige bediening is de PaX-i Plus Rapid Ceph geschikt voor algemene praktijken, orthodontisten en implantologen. De mogelijkheid om de kaakvorm te kiezen voor de beste opname, "fast-scan" voor dosisreductie bij kinderen en segmentselectie maken dit systeem veelzijdig en gebruiksvriendelijk.


Technische Uitmuntendheid:

De technische specificaties van de PaX-i Plus Rapid Ceph zijn indrukwekkend, met een buis van 60-99 Kvp / 4-10 mA, een CMOS-sensortechnologie en een snelle scantijd van slechts 1,9/3,9 seconden voor de Rapid Ceph.


Rapid Ceph - Precisie en Snelheid:

De optionele Rapid Ceph voegt een nieuwe dimensie toe aan precisie en snelheid in beeldvorming. Met beelden van topkwaliteit, ondersteund door de unieke beeldverwerking van Vatech, minimaliseert Rapid Ceph bewegingsartefacten en levert het de meest nauwkeurige resultaten.


Maak de volgende stap in uw tandheelkundige praktijk met de Vatech PaX-i Plus Rapid Ceph - waar innovatie en toegankelijkheid hand in hand gaan om uw diagnostische mogelijkheden te vergroten en de zorg voor uw patiënten te verbeteren.

stoel_alone_1.png

PaX-i Plus Rapid Ceph

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?

Dentalair Dordrecht​: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00

Wilt u worden teruggebeld? Klik dan hier en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug. 

bottom of page