top of page
Anatom_logo.png

Carestream

CS 1500

Carestream

CS 1500

product beschrijving

De Carestream Dental CS 1500 intra-orale camera is het perfecte communicatiemiddel voor iedere mondzorgprofessional. De CS 1500 camera levert alle functies die u nodig heeft voor het maken van scherpe en heldere kleurenopnames. Met het breedste focusbereik beschikbaar (1 mm tot oneindig), kunnen behandelaars zelfs de kleinste details zien, waardoor het stellen van diagnoses en het maken van behandelplannen eenvoudiger en nauwkeuriger gaat dan ooit. Het is een betaalbare manier om de communicatie met patiënten te bevorderen en de acceptatie voor een behandeling te verhogen.


In combinatie met ware autofocus werkt de unieke lenstechnologie van de CS 1500 als het menselijk oog om telkens weer te zorgen voor heldere en gedetailleerde opnames, terwijl het intuïtieve 8-LED verlichtingssysteem automatisch wordt aangepast aan uw belichtingsomstandigheden. Handmatige aanpassingen zijn dus niet meer nodig.


De CS 1500 is verkrijgbaar in zowel configuraties met of zonder bekabeling. De draadloze versie van de CS1500 camera geeft de gebruiker een volledige bewegingsvrijheid.


Kenmerken

  • Gepatenteerde echte autofocustechnologie

  • Door de ingebouwde WiFi ondersteuning heeft u met de camera totale bewegingsvrijheid

  • De witte LED belichting zorgt voor uniforme en heldere verlichting

  • Intraorale en extraorale beeldvorming

  • Compatibel met computer en videoschermen

  • Beschikbaar als vaste en draadloze configuratie

stoel_alone_1.png

CS 1500

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?

Dentalair Dordrecht​: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00

Wilt u worden teruggebeld? Klik dan hier en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug. 

bottom of page