top of page
Anatom_logo.png

Carestream

CS 2200

Carestream

CS 2200

product beschrijving

Carestream Dental CS 2200 - Intraorale röntgenapparaat

Carestream Dental CS 2200 is een intraorale röntgensysteem dat diagnostische vaardigheden maximaliseert en workflow verbetert. Het is ontworpen om perfect aan te sluiten aan de behoeften, veiligheid en efficiëntie van iedere mondzorgpraktijk.


Met de hoogfrequente generator van CS2200 maakt u opnamen van hoge kwaliteit terwijl de blootstelling aan straling tot een minimum wordt beperkt. De generator heeft een brandpunt van 0,7 mm, een elektronische timer en maakt zeer nauwkeurige beelden met duidelijke contrasten en grijswaarden.


De Carestream Dental CS 2200 stelt automatisch de juiste stralingsdosis en stralingsduur in, afhankelijk van de anatomische regio die u onderzoekt, het lichaamsgewicht van uw patiënten en het type detector dat u gebruikt. Hierdoor wordt de blootstelling aan straling voor u en uw patiënten tot een minimum beperkt. De voorgeprogrammeerde elektronische timer berekent automatisch de instellingen voor een snelle en eenvoudige bediening.


Het systeem werkt met film en digitale afbeeldingen. Door de zeer korte belichtingstijden kan het worden gebruikt met de volledige reeks Carestream CS-systemen voor digitale röntgenfotografie.

stoel_alone_1.png

CS 2200

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?

Dentalair Dordrecht​: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00

Wilt u worden teruggebeld? Klik dan hier en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug. 

bottom of page