top of page
Anatom_logo.png

Dürr Dental

Dürr Vistascan Mini Plus

Dürr Dental

Dürr Vistascan Mini Plus

product beschrijving

Dürr VistaScan Mini Plus fosforfoliescanner maakt de opslagfoliediagnostiek voor mondzorgprofessionals nog sneller.


De VistaScan Mini Plus verbindt het prestatievermogen van de opslagfolietechnologie met de vertrouwde toepassing van de analoge röntgenfilm. De dunne flexibele opslagfolie wordt, beschermd in een hygiënehoesje, in de mond geplaatst en belicht. Daarbij kan de paralleltechniek gebruikt worden, optioneel met speciale Dürr Dental opslagfoliehouders. Na de wisdesinfectie wordt de opslagfolie direct uit het hoesje in de opslagfoliescanner geleid. Na enkele seconden verschijnt het beeld op de monitor. Ondertussen wordt de beeldinformatie op de opslagfolie al gewist. De opslagfolie glijdt uit de VistaScan Mini Plus en is klaar voor de volgende röntgenopname. Dankzij de speciale laag kan een opslagfolie enkele honderden keren worden hergebruikt.


Het compacte apparaat is uiterst eenvoudig te bedienen en heeft zeer weinig ruimte nodig. De Dürr Vistascan Mini plus is bovendien een slimme keuze als 'chairside' oplossing voor röntgen en snel uitlezen van de opslagfolies direct aan de behandelstoel. De VistaScan Mini Plus kan via Ethernet en USB op een eenvoudige wijze in ieder computernetwerk geïntegreerd worden.


Voordelen

  • Hoogste beeldkwaliteit

  • Compact design

  • Ideaal chairside apparaat

  • Intelligent bedieningsconcept

  • Pc-aansluiting via USB of netwerk

  • Minimaal formaat - maximale beeldkwaliteit

  • Snellere en meer betrouwbare diagnostiek

stoel_alone_1.png

Dürr Vistascan Mini Plus

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?

Dentalair Dordrecht​: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00

Wilt u worden teruggebeld? Klik dan hier en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug. 

bottom of page