top of page
Anatom_logo.png

3Shape

Trios Move

3Shape

Trios Move

product beschrijving

3Shape Trios Move is een intraorale mondscanner voor tandartspraktijken die in staat is om de betrokkenheid en patiëntervaring te verbeteren, de stoeltijd te reduceren en nieuwe behandelmogelijkheden te omarmen.


Creëer digitale afdrukken van hoge kwaliteit in levensechte kleuren en pas betrouwbare kleurbepalingen toe om de behandeling te evalueren en de dialoog met patiënten te bevorderen.


Scans gemaakt met de TRIOS MOVE zijn tot twee keer zo snel als conventionele afdrukken en leveren een hoge nauwkeurigheid op afzonderlijke elementen, kwadranten en volledige kaak.


Dankzij het ergonomische en lichtgewicht ontwerp van TRIOS MOVE kunt u het scherm altijd op de juiste plaats positioneren en genieten van superieure gebruikerservaring.


De 3Shape TRIOS move intraorale mondscanner is een open en breed geïntegreerde oplossing die u onbeperkte productiemogelijkheden biedt voor een breed scala aan tandheelkundige indicaties en kostenbesparende workflows.


Kenmerken / eigenschappen

  • Snelle en precieze afdrukken in natuurlijke kleuren

  • Kleurbepaling voor digitale betrouwbaarheid, HD foto’s voor detailweergave

  • Bespaart tijd

  • Bespaart kosten van afdrukmateriaal en verzendkosten

  • Geniet van het maken van eenvoudige afdrukken en elimineren van retakes

  • Verhoog de patient ervaring en comfort

stoel_alone_1.png

Trios Move

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?

Dentalair Dordrecht​: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00

Wilt u worden teruggebeld? Klik dan hier en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug. 

bottom of page