top of page
Anatom_logo.png

Planmeca

Emerald S

Planmeca

Emerald S

product beschrijving

Planmeca Emerald S biedt premium en top scansnelheden in alle situaties. De razendsnelle scanner kan taken efficiënt uitvoeren en de gebruiker kan een hele boog in minder dan een minuut scannen.


Met een ongeëvenaarde juistheid en precisie helpt de Emerald S gebruikers altijd voorspelbare resultaten te bereiken, van restauraties met één of meerdere eenheden tot volledige bogen.


De Planmeca Emerald S biedt een bijzonder snelle en comfortabele scanervaring voor patiënten vanwege zijn kleine formaat en snelheid. De compacte scanner is toonaangevend op het gebied van ergonomie en past precies in uw hand voor ongeëvenaarde ondersteuning tijdens het scannen.


Met de extra tips ter ondersteuning van de standaardtip is de Emerald S geschikt voor alle soorten tandheelkundige behandelingen. De dunnere SlimLine-tip maakt het gemakkelijker om de achterste tanden te bereiken en interproximale gebieden vast te leggen. Terwijl de  Planmeca Cariosity® (optioneel)  een uitstekend hulpmiddel is voor het detecteren van cariës.


De naadloze, autoclaafbare en verwisselbare tips van de Planmeca Emerald S maken maatregelen om infecties te voorkomen eenvoudig. De Emerald S is flexibel genoeg om verschillende workflows te ondersteunen. De scanner ondersteunt een breed scala aan behandelingen en specialisaties zoals implantologie, orthodontie, prothetiek en maxillofaciale chirurgie.

stoel_alone_1.png

Emerald S

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?

Dentalair Dordrecht​: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00

Wilt u worden teruggebeld? Klik dan hier en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug. 

bottom of page