top of page
Anatom_logo.png

Planmeca

Romexis

Planmeca

Romexis

product beschrijving

Planmeca Romexis is een geavanceerd en eenvoudig te gebruiken softwarepakket dat een uitgebreide reeks hulpmiddelen biedt om te voldoen aan de beeldvereisten van elke tandheelkundige faciliteit van een kleine tandartspraktijk tot een groot ziekenhuis.


Planmeca Romexis biedt de gebruiker de mogelijkheid om beelden te bekijken, te bewerken en te archiveren en kan tevens worden gebruikt om huidige en toekomstige digitale röntgen apparatuur van Planmeca aan te sturen.


De baanbrekende Planmeca Romexis software biedt tevens speciaal ontworpen hulpmiddelen voor implantologen, endodontologen, parodontologen, orthodontisten, maxillofaciale chirurgen en radiologen.


Met een complete set gereedschappen verbetert Planmeca Romexis de diagnostische waarde van röntgenfoto's. Veelzijdige functies voor het importeren en exporteren van afdrukken en afbeeldingen zijn ook inbegrepen.


De 3D rendering-weergave van Planmeca Romexis geeft onmiddellijk een overzicht van de anatomie. De afbeeldingen kunnen direct worden bekeken vanuit verschillende projecties of worden omgezet in panoramische afbeeldingen en doorsnedeplakken. Meet- en annotatietools, zoals zenuwkanaaltracering, helpen bij een veilige en accurate behandelingsplanning.


Tevens biedt Planmeca Romexis uitstekende compatibiliteit met andere systemen,  waardoor ook veel digitale röntgen apparatuur van derden via Romexis aangestuurd kan worden. TWAIN-ondersteuning en DICOM-standaardconformiteit zorgen ervoor dat deze flexibele software moeiteloos kan worden gebruikt met de meeste systemen. Volledige ondersteuning voor zowel Windows- als Mac OS-besturingssystemen biedt extra vrijheid bij het bedienen van uw praktijk.

stoel_alone_1.png

Romexis

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?

Dentalair Dordrecht​: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00

Wilt u worden teruggebeld? Klik dan hier en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug. 

bottom of page