top of page
header_equipment_overige.jpg

Atlas Copco

SF 4

product beschrijving

De Atlas Copcp SF4 is een moderne compressoroplossingen voor de productie van zuivere perslucht voor chirurgisch gebruik. Als u werkt in een tandartspraktijk of polikliniek voor kaakchirurgie, dan heeft maximale hygiëne uw hoogste prioriteit. Om medische werkzaamheden met succes uit te voeren en er zeker van te zijn dat uw apparatuur goed werkt, vertrouwt u op ultrazuivere perslucht. Atlas Copco streeft ernaar te voldoen aan uw specifieke eisen en een keur aan toepassingen te ondersteunen. Daarom bieden wij een complete serie moderne compressoroplossingen voor de productie van zuivere perslucht voor chirurgisch gebruik.


100% zuivere perslucht voor tandheelkundig gebruik

Perslucht: uw chirurgische praktijk vertrouwt erop dat de gebruikte lucht de gezondheid van de patiënten niet schaadt en de kostbare apparatuur niet beschadigt. Ook voor laboratoriumprocessen is hoogwaardige perslucht vereist. Om te zorgen voor een omgeving waarin bacteriën zich niet goed kunnen vermenigvuldigen, hebt u absoluut zuivere en droge perslucht nodig. Als u kiest voor Atlas Copco’s SF en LFx MED olievrije compressoren met geïntegreerde membraandroger, kunt u rekenen op 100% olievrije, ultradroge en gefilterde perslucht. De ideale oplossing om een perfect hygiënische en aseptische omgeving te creëren, en om de probleemloze werking van al uw chirurgische en laboratoriumapparatuur ook op de lange termijn te garanderen.


Afnamepunt

  • De SF-oplossingen van Atlas Copco zijn ontworpen met het oog op uw specifieke werkomgeving. Zij passen in elke ruimte en omgeving, dankzij de volgende kenmerken:

  • Geluidsarme werking en compacte bouw

  • Volledig geïntegreerd en vooraf samengebouwd, daardoor minimale installatietijd en -kosten.

  • Alle onderhoudswerkzaamheden kunnen eenvoudig vanaf de voorzijde worden uitgevoerd, wat tevens de gebruiksvriendelijkheid vergroot.

stoel_alone_1.png

SF 4

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?

Dentalair Dordrecht​: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00

Wilt u worden teruggebeld? Klik dan hier en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug. 

bottom of page