top of page
header_equipment_overige.jpg

Carl Zeiss

OPMI Pico

product beschrijving

zorgpeil verhogend

De microscoop-technologie van Carl Zeiss maakt de kleinste details en de fijnste structuren duidelijk zichtbaar en stelt je in staat om schitterende, hoog contrasterende, kleurbeelden te zien. Het voornaamste is: een beter zicht is de sleutel om de kwaliteit van de diagnose en van de behandeling te verbeteren.


Ontworpen voor de hedendaagse praktijk

OPMI pico is een compacte, hoog rendement, gemakkelijk te gebruiken microscoop. Naast zijn ergonomisch ontwerp, is hij gekenmerkt door vele nieuwe functies die de kwaliteit van de diagnose en van de behandeling verhogen. De volledige integratie van de kabels, de lichtbron, de lichtgeleider, de video camera en controle console in een praktisch en afdoend ontwerp laat toe dat OPMI pico het globale imago van de tandartszorg vervolledigt en alle hinder in zijn/haar werk uitsluit.


De ingebouwde video camera optie bij OPMI pico vergemakkelijkt de één-knop, op maat documentatie die essentieel is in het communicatie-proces zowel met de patiënten als met het personeel gedurende de behandeling.


Optimale optische vooruitgang

Carl Zeiss is vermaard voor zijn voortreffelijke optiek. Door de apochromatische bekleding wordt méér licht naar het oog van de bediener doorgegeven, wat een aanzienlijke verhoging van de beeld-resolutie, van het contrast en van de diepte-waarneming verzekert. Het resultaat is een schitterender, echte-kleur beeld. Het integraal ontwerp van het product is ongeëvenaard zowel als de voortreffelijke optiek, en maakt deel uit van de talloze functies dat Carl Zeiss aanbiedt met OPMI pico.


Eigenschappen

  • OPMI pico betekent een grote vooruitgang bij het voorkomen van nekbelasting en rugpijn. Ervaar het zelf: slechts een microscoop maakt het mogelijk om in een comfortabele en ergonomisch correcte houding te werken.

  • De vijf-stap vergrotingswisselaar levert schitterende beelden– van een overzicht van het werkvlak tot de fijnste details. Het maakt niet uit welke plaats je onderzoekt, je kan de hele tijd rechtop blijven zitten.

  • Objectieflenzen met een belichtingslengte van 200 mm,

  • 250 mm en 300 mm zijn beschikbaar om de microscoop méér precies aan je persoonlijke werkafstand aan te passen.

  • De ergonomisch ontworpen handvatten passen perfect en stevig in je handen wat je toelaat OPMI pico in de gewenste stelling te plaatsen.

stoel_alone_1.png

OPMI Pico

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?

Dentalair Dordrecht​: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00

Wilt u worden teruggebeld? Klik dan hier en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug. 

bottom of page