top of page
header_equipment_overige.jpg

Karl Kaps

K900

product beschrijving

Karl Kaps heeft meer dan 60 jaar ervaring en expertise om, met de meest geavanceerde computer-technologie, een microscoop-systeem voor u samen te stellen die voldoet aan de hoogste kwaliteit.

De ingenieurs van Kaps begrijpen goed dat een tandheelkundige microscoop een optisch, mechanisch en zintuiglijk hulpmiddel voor u is. De missie is daarom het creëren van microscopen die hieraan voldoen.

Kaps heeft een breed scala aan optische accessoires en configuratiemogelijkheden. Onze componenten zijn te integreren met video, fotocamera's, meekijkers en variabiliteit van de positionering voor alle toepassingen. Een Kaps microscoop is daarom makkelijk samen te stellen naar uw individuele wensen!


Balance systeem

Deze koppeling biedt ultra-soepele, vloeiende en perfecte balans tijdens het instellen van de microscoop.


Free-Motion-magnetische vergrendeling van de koppelingen

Door het indrukken van een enkele knop kan de microscoop gewichtloos ingesteld en vergrendeld worden in elk gewenste werkpositie.


Handmatig en gemotoriseerde zoom

De vergroting is traploos instelbaar, van totaal tot gedetailleerd.


Vario

Zonder de microscoop hoger of lager te bewegen of het veranderen van de werkpositie blijft het behandelingsgebied in focus te draaien.


LED

Deze innovatieve verlichtingsmodule zorgt voor een homogeen verlicht gezichtsveld met een uitstekende kleurweergave en hoog contrast.


Upgrade van basis microscoop naar een hoger niveau

Onze ontwerpfilosofie laat ons toe om een upgrade te realiseren van een basis KAPS microscoop systeem naar een Kaps van een nog hoger niveau.

stoel_alone_1.png

K900

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?

Dentalair Dordrecht​: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00

Wilt u worden teruggebeld? Klik dan hier en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug. 

bottom of page