top of page
header_equipment_overige.jpg

ZUMAX

OMS 1950

product beschrijving

De Zumax OMS 1950 is een zeer fraai instapmodel welke zich onderscheid door een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding Deze basis configuratie is zeer compleet en is eventueel nog eenvoudig uit te breiden met opties. Deze microscoop is zeer compact en wordt enkel als verrijdbare variant geleverd. De kristalheldere (Duitse) optiek zorgt voor een grote scherpte-diepte en reëel kleurbeleving. De geïntegreerde LED verlichting in het microscoop- lichaam (kop) maakt het mogelijk zonder glasvezelkabel en koeling te werken waardoor de microscoop helemaal geruisloos is.


Basic Package bevat de volgende configuratie:

  • 0 - 180 graden kantelbaar oculair

  • Geïntegreerde LED verlichting

  • 5 staps vergroting

  • 250 mm objectief

  • Groen / Geel filter

  • PD instelling

  • Verrijdbaar statief

  • Oculair 10*


Speciale aanbieding

Sinds januari 2021 heeft Dentalair een strategisch partnerschap met Examvision Nederland. We zullen elkaar op veel vlakken gaan versterken. Met gepaste trots kunnen we u meedelen dat we vanaf nu ook professioneel alle behandelmicroscopen kunnen aanbieden. Vele mooie merken als Zeiss / Leica / Zumax en Kaps vindt u bij ons en bij ExamVision Nederland in de showroom.


Om dit heugelijke feit te vieren en ook de drempel voor de behandelmicroscoop te verlagen, komen we gezamenlijk met een zeer verleidelijke aanbieding. De Zumax OMS 1950 is een fraai instapmodel in de wereld van de dentale behandelmicroscoop. de basis configuratie is zeer compleet. De Zumax OMS 1950 is erg compact en wordt enkel als verrijdbare variant geleverd. De kristalheldere (Duitse) optiek zorgt voor een grote scherptediepte en reëel kleurbeleving.

stoel_alone_1.png

OMS 1950

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?

Dentalair Dordrecht​: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00

Wilt u worden teruggebeld? Klik dan hier en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug. 

bottom of page