top of page
header_equipment_overige.jpg

Melag

Careclave® 618

product beschrijving

Tot nu toe waren er verschillende apparaten nodig voor reiniging & desinfectie, onderhoud, sterilisatie en documentatie & goedkeuring. Careclave® combineert deze apparaten in één. Met de nieuwe Melag Careclave 618 kunt u tijd, ruimte en geld besparen!


1. Reiniging en desinfectie

Careclave® zorgt voor de reiniging en desinfectie van maximaal 8 transmissie-instrumenten, profylaxe-handstukken of ZEG-tips in slechts 16 minuten.


2. Verzorging

Careclave® verzorgt de handstukken in de Carebox voorzichtig en tegelijkertijd razendsnel. Met 's werelds eerste ADDcare-zorgstation geïntegreerd in het apparaat, wordt de allerbelangrijkste verzorging van de spantang ook direct op de Careclave® uitgevoerd.


3. Sterilisatie (klasse B)

Met de gepatenteerde DRYtelligence® en dubbele manteltechnologie biedt Careclave® alles wat van een moderne autoclaaf mag worden verwacht- en zelfs meer: steriliseer een lading tot 11 kg op maximaal 8 trays of in 4 MELAstore®-dozen in recordtijd. Dankzij het revolutionaire kamerconcept is de voorbereiding en verzorging van instrumenten in de Carebox en de gelijktijdige sterilisatie van andere instrumenten op korte trays mogelijk in slechts één cyclus.


4. Documentatie en goedkeuring

Met ProControl kunt u aantonen dat instrumenten snel, veilig en zonder papier foutloos zijn gereinigd. Documentatie en goedkeuring vinden direct op het Careclave® display plaats zonder enige extra software. De verwerkingsprotocollen worden opgeslagen op de Melag USB-stick of in het praktijknetwerk voor volledige verificatie.

De nieuwe Careclave voldoet zowel aan de norm voor thermische desinfectoren (DIN EN ISO 15883) als voor autoclaven (DIN EN 13060).


Standard geleverd met:

  • MELAG Careclave® 618 instrumentreiniging

  • Onderhoudsolie, accessoireset, aansluitset en slangen

  • Startpakket met Carebox BLAUW (voor het opwerken en smeren van transmissie instrumenten), 8x Carbox-adapters (naar keuze), 6x standaard bakjes (29 x 19 cm) en 2x smal dienblad (27 x 11 cm)

  • MELAcontrol® Helix (incl. 250 indicatorstrips)

  • Mount E Plus 6 lange trays + 2 smalle lange trays (Evolution-serie)

stoel_alone_1.png

Careclave® 618

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?

Dentalair Dordrecht​: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00

Wilt u worden teruggebeld? Klik dan hier en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug. 

bottom of page