top of page
header_equipment_overige.jpg

Melag

Melatherm 10 Evolution

product beschrijving

Thermodesinfector met actieve droging en korte gebruikstijden. De Melatherm 10 Evolution is een thermodesinfector die voldoet aan de Europese norm EN 15883. Met compacte externe afmetingen biedt de Melag Melatherm 10 Evolution volledige functies zonder extra kosten.

Melatherm 10 Evolution bewaakt automatisch de rotatie van de spoelarmen, de spoeldruk en de filterzeven. Fouten in de programmeermodus of tijdens het gebruik worden dus voorkomen. Melatherm 10 Evolution kan probleemloos worden ingebouwd in vloerunits, met een standaardbreedte van slechts 60 cm.


Smart-Touch

Bediening en programmaselectie zijn zo eenvoudig als nooit tevoren met behulp van het grote Smart-Touch-display. Voorzien van geïntegreerde video-tutorials voor alle relevante vragen met betrekking tot de werking.


ProControl

Gebruikersauthenticatie en batchgoedkeuring kunnen rechtstreeks uitgevoerd worden op het apparaat. Veilig en tijdbesparend.


AquaBoost

De nieuwe krachtige circulatiepomp zorgt voor 44% beter reinigingsresultaat en grotere capaciteiten: Ontsmetting tot 23 handstukken en turbines per cyclus.


MELAconnect App

Bewaak de apparaatstatus en programmavoortgang op elk moment en vanaf overal in uw praktijk met behulp van de MELAconnect App.

stoel_alone_1.png

Melatherm 10 Evolution

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?

Dentalair Dordrecht​: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00

Wilt u worden teruggebeld? Klik dan hier en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug. 

bottom of page