top of page
header_equipment_overige.jpg

Melag

Vacuclave 118

product beschrijving

Op zoek naar de beste autoclave van de MELAG Pro-Class? Dan hebben wij de nieuwe generatie MELAG apparaten voor u. Van de functies tot de prijs, het betaalbare instapmodel van de Pro Line maakt indruk over de hele lijn! Met slimme bedienings- en documentatieconcepten en een inhoud van 17 liter biedt de Vacuclave 118 alles wat u nodig heeft voor een veilige, handige en zuinige sterilisatie.


Omdat een autoclaaf nooit mag falen, maakt MELAG Medizintechnik geen compromissen als het gaat om kwaliteit en ontwikkelt, produceert en optimaliseert het volgens de hoogste kwaliteitsnormen op het hoofdkantoor in Berlijn sinds 1951.


De voordelen op een rij:

  • Krachtig klasse B vacuümproces: Betrouwbare sterilisatie van maximaal 5 kg op 5 trays in slechts 15 tot 27 minuten (plus droging).

  • Smart-Touch Display met LED-status: Touchscreen met intuïtieve menustructuur voor eenvoudige bediening.

  • Connectiviteit en gegevensregistratie: Voldoet aan wettelijke vereisten door sterilisatieparameters op te slaan via USB-stick of netwerk.

  • Stand-alone concept: Geïntegreerde watertanks en zeer effectieve luchtkoeling voor onafhankelijke werking zonder koelwater.

  • Power Save energiebesparende modus: Verwarming en display gaan in de stand-bymodus tussen sterilisaties voor maximale energie-efficiëntie.

  • EasyCare-routineconcept: Gebruiksvriendelijke optimalisaties voor efficiënte vervanging van filters, reiniging van tanks en watervoorziening.

Wilt u profiteren van een automatische watervoorziening? Met de aansluitset voor toevoerwater en voor afvalwater, kunt u de Vacuclave 118 aansluiten op de MELAdem 40 of MELAdem 47 waterbehandelingssystemen.


Dankzij een breed scala aan accessoires kunnen we gemakkelijk de configuratie samenstellen die het beste bij u past: Met MELAcontrol Helix testlichamen, Chamber Protect reinigingssets en MELAtrace software-oplossingen maken we uw ideeën van een tijd-, ruimte- en kosteneffectieve hygiëne workflow werkelijkheid.

stoel_alone_1.png

Vacuclave 118

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?

Dentalair Dordrecht​: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00

Wilt u worden teruggebeld? Klik dan hier en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug. 

bottom of page