top of page
header_equipment_overige.jpg

Melag

Vacuclave 123

product beschrijving

Maak kennis met de Vacuclave 123, de nieuwste autoclaaf van de MELAG Pro Line. Deze autoclaaf biedt alles wat je nodig hebt voor veilige, gemakkelijke en duurzame sterilisatie, en dat alles tegen een betaalbare prijs. Met slimme bediening, documentatieconcepten en een inhoud van 23 liter, is de Vacuclave 123 het ideale instapmodel in de Pro Line.


De Vacuclave 123 is van dezelfde hoogwaardige kwaliteit als de bewezen voorgangers van MELAG. MELAG Medizintechnik maakt geen compromissen als het gaat om kwaliteit, en heeft sinds 1951 hoogwaardige autoclaven ontwikkeld, geproduceerd en geoptimaliseerd in het hoofdkantoor in Berlijn.


Met de Vacuclave 123 heb je de beschikking over krachtige en betrouwbare sterilisatie van maximaal 6 kg op 5 trays in slechts 16 tot 31 minuten. Het Smart-Touch Display met LED-status maakt de bediening eenvoudig en intuïtief, vergelijkbaar met een smartphone. Bovendien voldoet de Vacuclave 123 aan alle wettelijke vereisten door sterilisatieparameters op te slaan via een USB-stick of netwerk.


De Vacuclave 123 is ontworpen voor gebruik op elke locatie, dankzij de geïntegreerde watertanks en de zeer effectieve luchtkoeling. Met de Power Save energiebesparingsmodus gaat de verwarming en display automatisch naar stand-by tussen de sterilisaties. Bovendien is de autoclaaf zeer gebruiksvriendelijk dankzij het EasyCare routineconcept, met geoptimaliseerde vervanging van filters, reiniging van tanks en wateraanvoer.


Wil je profiteren van een automatische watertoevoer? Met de aansluitset voor toevoerwater en afvalwater kun je de Vacuclave 123 eenvoudig aansluiten op de MELAdem 40 of MELAdem 47 waterzuiveringssystemen.


Met een breed scala aan accessoires kan de configuratie van de Vacuclave 123 perfect worden afgestemd op jouw wensen en behoeften. Met MELAcontrol Helix-testlichamen, Chamber Protect reinigingssets en MELAtrace softwareoplossingen maken we je ideeën van een tijds-, ruimte- en kostenbesparende hygiënische workflow werkelijkheid. Kies voor de MELAG Vacuclave 123 en ga voor hoogwaardige sterilisatie tegen een betaalbare prijs.

stoel_alone_1.png

Vacuclave 123

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?

Dentalair Dordrecht​: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00

Wilt u worden teruggebeld? Klik dan hier en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug. 

bottom of page