top of page
header_equipment_overige.jpg

Melag

Vacuclave 318

product beschrijving

Op zoek naar een nieuwe autoclaaf voor uw praktijk. Maak kennis met de Vacuclave 318 van de MELAG Prime Line. Deze autoclaaf heeft een inhoud van 17 liter en biedt niet alleen snellere sterilisatie en betere documentatie, maar ook een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.


Met de Vacuclave 318 steriliseer je gemakkelijk meer instrumenten in minder tijd. De autoclaaf combineert de beste eigenschappen van de Pro Line modellen met innovatieve technologieën voor optimale prestaties, uitstekende droogresultaten en volledige traceerbaarheid.


En dat is nog niet alles! De Vacuclave 318 heeft nog meer handige functies, zoals de Heavy Duty functie voor krachtige sterilisatie van maximaal 7 kg aan instrumenten op 5 trays in slechts 15 tot 27 minuten. Met DRYtelligence droogt de autoclaaf jouw instrumenten sneller dan ooit tevoren, terwijl de Smart-Touch Display met LED-status en intuïtieve menustructuur zorgt voor een gebruiksvriendelijke ervaring.


Daarnaast beschikt de Vacuclave 318 over de ProControl Approval functie voor de batchgoedkeuring, gebruikersauthenticatie en voor het printen van de barcode label. Met de connectiviteit en databeheer functie voldoet de autoclaaf aan alle wettelijke vereisten voor het opslaan van sterilisatieparameters via USB-stick of via het netwerk.


De Vacuclave 318 is stand-alone met geïntegreerde watertanks en een zeer effectieve luchtkoeling, waardoor je onafhankelijk van koelwater kunt werken. Met de Power Save energiebesparende modus gaat de verwarming en het display automatisch in stand-by modus tussen sterilisaties, voor maximale energiebesparing.


En dat is nog niet alles! Met behulp van de optionele MELAprint 80 kun je barcode labels printen om jouw instrumenten te markeren na documentatie en goedkeuring. Deze labels bevatten alle relevante informatie over het apparaat, programma en opslagperiodes van de gesteriliseerde instrumenten, voor een snelle en gemakkelijke bewijsvoering van de volledige en foutloze instrumentenverwerking in jouw praktijk.


Wil je nog efficiënter werken? Met de aansluitset voor toevoerwater en afvalwater kun je de Vacuclave 318 aansluiten op de MELAdem 40 of MELAdem 47 waterbehandelingssystemen voor een automatische watervoorziening.


En dankzij het uitgebreide assortiment aan accessoires, zoals de MELAcontrol Helix testlichamen, Chamber Protect reinigingssets en MELAtrace software-oplossingen, kunnen wij de configuratie samenstellen die het beste bij uw praktijk past.


Maak kennis met de Vacuclave 318 van MELAG Prime Line en ontdek hoe we uw hygiëne workflow optimaliseren met deze innovatieve autoclaaf.

stoel_alone_1.png

Vacuclave 318

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?

Dentalair Dordrecht​: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00

Wilt u worden teruggebeld? Klik dan hier en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug. 

bottom of page