top of page
header_equipment_overige.jpg

Melag

Vacuclave 550

product beschrijving

Ontdek de voordelen van de nieuwe Melag Vacuclave 550, een 50 liter autoclaaf, die wordt gekenmerkt door vele innovaties voor energie-efficiënte, tijd- en kostenbesparende instrumentsterilisatie.


Vergeleken met twee losse autoclaven, zorgt de Vacuclave 550 voor aanzienlijk meer capaciteit met een 40% kleinere voetafdruk. Dankzij de extra grote kamer en baanbrekende innovaties bent u in recordtijd klaar met uw sterilisaties.


Om het milieu en uw budget te beschermen, is het systeem uitgerust met het Recovery-warmteterugwinningssysteem, intelligente DRYtelligence®-droging en waterbesparende Coolify-technologie.


Uitstekende capaciteit

XL-kamerconcept voor een belasting tot 25 kg op max. 16 trays of 10 MELAstore boxen.


Indrukwekkende snelheid

De gepatenteerde Double Jacket-technologie voor recordtijden van 12 minuten (zonder droogtijd).


Intelligent drogen

DRYtelligence past het droogproces optimaal aan o.b.v. uw lading. Het intelligente algoritme verkort de droogtijd tot max. 80% en bespaart u veel tijd, geld en energie.


Compromisloos comfort

Bediening en programmaselectie zijn eenvoudig d.m.v. het grote Smart-Touch- display, voorzien van geïntegreerde video-tutorials voor alle relevante vragen met betrekking tot de werking.


Traceerbare documentatie

Gebruikersauthenticatie en batchgoedkeuring kunnen rechtstreeks uitgevoerd worden op het apparaat. Veilig en tijdbesparend.

stoel_alone_1.png

Vacuclave 550

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?

Dentalair Dordrecht​: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00

Wilt u worden teruggebeld? Klik dan hier en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug. 

bottom of page