top of page
header_equipment_overige.jpg

D-TEC

Clair

product beschrijving

Operatieveld-verlichting met direct werklicht en optioneel met indirecte plafond-verlichting.

Een groot LED-armatuur voor klinische omgevingen die maximale helderheid en kleurweergave levert, was het doel bij het ontwerpen van Clair. Het resultaat was zoveel meer. Clair is een hygiënische en energiezuinige armatuur die minimale stralingswarmte levert, terwijl u optimaal werklicht biedt. Bovendien wordt de visuele buitenkant in uw werkomgeving verzekerd, ondanks de grootte.

Met de dynamische daglichtoptie kunt u de helderheid aanpassen om het echte daglicht te simuleren. Het veranderen van de kleurtemperatuur na daglichtverschuivingen geeft niet alleen een goed werklicht, het creëert een meer comfortabel gevoel en werkomgeving.


Hygiëne op een hoger niveau
Voor bijna alle klanten is hygiëne een belangrijke factor. In een blootgestelde omgeving moet alles vervuiling en verontreiniging voorkomen. D-TEC Clair is hiervoor gebouwd. Het is opgebouwd met een aluminium omslag en de armatuur is omsloten zodat geen vuil kan penetreren, waardoor het hygiënisch en makkelijk te reinigen is.

Beheer alles met één druk op een knop
De meegeleverde afstandsbediening heeft een dimmerfunctie en twee sneltoetsen die kunnen worden ingesteld voor x-ray-weergave en composietwerk. Als u ook dynamisch licht gekozen heeft, controleert u ook de kleurtemperatuur hiermee.


Een rijke verlichting voor klinische omgevingen

Zet een hand tien centimeter boven de andere als je onder de glans van Clair staat. Wat u ontdekt is dat de overhand de scherpte niet schaduwt. Hetzelfde geldt voor alle D-TEC armaturen. Het licht van Clair wordt geprojecteerd vanuit het kader van de armatuur naar de lichtgevende prisma's, in plaats van naar beneden.


Dynamisch daglicht en indirect licht (optioneel)

Optioneel kunt u een dynamisch licht kiezen, wat betekent dat u de optimale werklamp kunt instellen volgens uw voorkeuren en daglichtverschuivingen. De gehele kamer verandert van karakter als u de kleurtemperatuur verandert en voor degenen die onder de armaturen werken, betekent dit dat u een comfortabel gevoel krijgt dat volgt op ons biologische ritme.


Specificaties

Netspanning  230 V

Lichtintensiteit  200 - 3000 LUX/1,2M

Lichttemperatuur (direct licht)  3000K RA93

Lichttemperatuur (indirect licht)  6000K RA85

Classificatie bescherming  IP30

Buis (direct licht)  104W

Buis (indirect licht)  216W

Afmetingen  1530mm x 670mm

Gewicht  16,3 kg

stoel_alone_1.png

Clair

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?

Dentalair Dordrecht​: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00

Wilt u worden teruggebeld? Klik dan hier en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug. 

bottom of page