top of page
header_equipment_overige.jpg

Dr. Mach

LED 130 Dental P

product beschrijving

De onderzoekslamp LED 130 Dental P is uitermate geschikt als onderzoekslamp voor tandartsen.

De LED 130 Dental P heeft een dentale stand met een wit rechthoekig lichtveld van 13 x 8 cm groot welke gebruikt kan worden voor algemene tandheelkunde, deze stand heeft een lichtopbrengst van  40.000 lux.

Ook beschikt de LED 130 Dental over een composiet stand met een geel rond lichtveld van 12 cm  groot en een lichtopbrengst van 65.000 lux. Deze composiet stand zorgt ervoor dat u composiet kunt aanbrengen met voldoende licht zonder dat het te snel uithardt.

Deze lamp is leverbaar als plafondmodel, wandmodel en statiefmodel.


Superieure kleurweergave

Door de uitstekende daglichtkleur van 95%, herkent de chirurg zelfs de kleinste nuances in het wondgebied. Hierdoor is het aangenaam werken en geeft dit een natuurlijk contrast.

Door het kleurenspectrum in het werkgebied is het aangenaam werken.


Geslepen Multi-lenssysteem

De lenzen worden met behulp van de computer geslepen waardoor er een volledige gelijkheid wordt gegarandeerd tussen de lenzen. Elke LED wordt afzonderlijk aangestuurd en hebben elk een eigen LED module waardoor zij hun eigen lichtveld genereren.

stoel_alone_1.png

LED 130 Dental P

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?

Dentalair Dordrecht​: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00

Wilt u worden teruggebeld? Klik dan hier en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug. 

bottom of page