top of page
header_equipment_overige.jpg

Dr. Mach

LED 2 SC Hybrid

product beschrijving

De Dr. Mach LED 2 SC operatielamp is uitermate geschikt als operatielamp voor tandartsen, dierenartsen, poliklinieken in ziekenhuizen en privéklinieken.


Een goede operatielamp onderscheidt zich niet enkel door de lichtopbrengst, maar ook door de grootte van de lampenkop. Hoe groter de lampenkop des te minder schaduw u heeft in het werkgebied.


De DR. Mach LED 2 SC heeft een lichtopbrengst van 115.000 lux en heeft een instelbaar lichtveldgrootte van 17 - 28 cm. Single Colour wilt zeggen dat deze operatielamp een leurtemperatuur heeft van 4.500 Kelvin, wat ook wel koud licht wordt genoemd. Dit licht geeft een helder lichtbeeld, waardoor u alle oneffenheden en details kunt waarnemen. Met een kleurweergave(Ra waarde) van 95% heeft u een natuurlijke weergave wat de daglichtkleur zo goed mogelijk benaderd.


De LED 2 SC is ook leverbaar met een lichtsterkte van 130.000 lux. De LED 2 is leverbaar als Multi Colour en Smart variant.

stoel_alone_1.png

LED 2 SC Hybrid

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?

Dentalair Dordrecht​: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00

Wilt u worden teruggebeld? Klik dan hier en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug. 

bottom of page