top of page
header_equipment_overige.jpg

Dr. Mach

LED 3 serie

product beschrijving

LED Operatieverlichting

Een grote hoeveelheid facetgeslepen lenzen garanderen absolute homogeniteit en een minimale schaduwwerking in het operatieveld. 40 separate optische units elk voorzien van vier LED modules genereren hun eigen lichtveld. De maximale licht intensiteit bedraagt 130.000 Lux. De Led technologie is veel effectiever dan conventionele lichtbronnen zoals halogeen lampen.
De warmte-afgifte is gereduceerd tot een minimum zonder gebruik van dure filtertechnieken. De temperatuurtoename in het werkgebied van de chirurg is verwaarloosbaar.

Met de LED 3 serie biedt deze gerenommeerde producent van operatielampen u een aantal uiterst krachtige lampen. Ze zijn uitgerust met de nieuwste led technologie en door de diverse dim- en focusopties, heeft u altijd het licht dat u nodig heeft. U heeft de keuze uit verschillende lichtsterktes. Elk model is bovendien met en zonder kleurstelling verkrijgbaar. Dit helpt concentratieverlies tijdens het opereren te voorkomen.


De maatstaf op het gebied van operatielampen

In medische lichttechniek is Dr. Mach sinds tientallen jaren de maatstaf. Mach onderzoekslampen ondersteunen door innovatieve techniek en ontwerp de professionaliteit van het behandelteam. Dr.Mach werd opgericht in 1947 door ingenieur Walter Mach, en de zakenman Hans Dufter. Het bedrijf gaat terug tot de arts dr. Ludwig Mach, een oom van Walter Mach. Sinds de oprichting, richten Dr.Mach zich op het gespecialiseerde gebied van lichttechnologie voor medische doeleinden. De lampen kenmerken zich door dat er veelal gebruik wordt gemaakt van een betrouwbaar sleepcontact systeem waardoor armen en lampkoppen probleemloos 360 graden kunnen worden gedraaid zonder kans op afbreken van inwendige bedrading.

stoel_alone_1.png

LED 3 serie

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?

Dentalair Dordrecht​: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00

Wilt u worden teruggebeld? Klik dan hier en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug. 

bottom of page