top of page
header_equipment_overige.jpg

Faro

Alya

product beschrijving

Het innovatieve lichtsysteem van Faro

De Alya lamp van Faro is een professionele lamp die gebruik maakt van twee hoge intensiteit LED-lampen. Bij de Alya wordt het licht dat gegenereerd wordt door de LED’s, gereflecteerd door twee parabolen. Hierdoor ontstaat een perfect lichtgevende oppervlakte van 160 x 70 mm. Het licht is ''koud'', waardoor er geen (op den duur hinderlijk zoemende!) ventilator nodig is. De lichtintensiteit kan gevarieerd worden. De Alya lamp is buitengewoon goed wend- en draaibaar.
De lamp kan zeer goed worden gemanoeuvreerd, handig bijvoorbeeld bij lastige behandelingen in de bovenkaak.


Faro Alya LED Operatielamp

De Alya operatielamp is de nieuwste tandheelkundige LED operatielamp van de Italiaanse firma Faro. De lamp produceert een krachtige lichtbundel en is zeer betrouwbaar. Verder heeft de lamp een flexibel armsysteem met de gepatenteerde Faro triaxiaal beweging, waardoor accuraat positioneren zeer gemakkelijk en snel gedaan is.

Dankzij de LED technologie staat de lamp garant voor een lange levensduur en minimale warmteproductie. De lamp is eenvoudig te reinigen en werkt zonder problemen samen met video opname apparatuur en diagnostische instrumenten in de praktijk.

De fraai vormgegeven en ergonomische gewrichten van de Faro Alya lamp zijn gemaakt van massief en geschilderd aluminium. De Alya kan gemonteerd worden aan de wand, stoel of plafond i.c.m. de juiste adapters en toebehoren.

stoel_alone_1.png

Alya

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?

Dentalair Dordrecht​: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00

Wilt u worden teruggebeld? Klik dan hier en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug. 

bottom of page