top of page
header_equipment_overige.jpg

Lumlyx

Care LED

product beschrijving

is de perfecte oplossing voor medische professionals die op zoek zijn naar een hoogwaardige verlichtingsoplossing die niet alleen zorgt voor een optimale lichtsterkte tijdens behandelingen, maar ook een unieke ervaring biedt voor patiënten.


Met een correcte kleurweergave van Ra95 en een harmonische lichtstroom, zorgt Lumlyx Care LED voor de juiste lichtsterkte die nodig is voor elke behandeling. Het daglicht van 5500K zorgt voor een heldere en natuurlijke sfeer, wat helpt om de patiënt te ontspannen en de behandeling te vergemakkelijken.


Maar Lumlyx Care LED is meer dan alleen een lichtbron. Het innovatieve ontwerp zorgt voor een afleidend natuurgevoel, wat de patiënt helpt om de omgeving te vergeten en zich te concentreren op de behandeling. Dit bevordert niet alleen de ontspanning, maar verbetert ook de algehele ervaring tijdens de behandeling.


Het elegante frameontwerp zorgt ervoor dat de armatuur zowel hangend als direct aan het plafond kan worden gemonteerd, waardoor het gemakkelijk is om deze op de meest geschikte locatie te plaatsen.


Kortom, Lumlyx Care LED biedt een unieke en hoogwaardige verlichtingsoplossing voor medische professionals die niet alleen helpt bij het uitvoeren van de behandeling, maar ook zorgt voor een kalmerende en ontspannende ervaring voor de patiënt. Investeer vandaag nog in Lumlyx Care LED en maak uw behandelingen nog effectiever en plezieriger voor uw patiënten!

stoel_alone_1.png

Care LED

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?

Dentalair Dordrecht​: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00

Wilt u worden teruggebeld? Klik dan hier en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug. 

bottom of page