top of page
header_equipment_overige.jpg

Lumlyx

Care Cinema

product beschrijving

Met Lumlyx Care Cinema geeft u uw behandelkamer een unieke en natuurlijke sfeer met hoogwaardige 4K videobeelden van de natuur. Door de verbluffende beeldscherpte en de dynamische natuurlijke beelden ontstaat er afleiding en een positieve ervaring.


Lumlyx Care Cinema heeft de juiste kleurreproductie (CRI95) en helderheid (5800K) die zijn aangepast voor chirurgie en behandelingen. De lamp heeft zowel opwaarts als neerwaarts licht om een optimale verlichtingsontwerp in de kamer te geven. Het elegante frame-ontwerp maakt dat de lamp zowel hangend als rechtstreeks aan het plafond gemonteerd kan worden.


Specificaties en Positieve effecten:


  • Correcte kleurreproductie CRI95

  • 17000 Lumen

  • QLED 4K monitor

  • Afleidende natuurlijke sfeer

  • Stimuleert ontspanning

Standaard afmetingen: 55 inch (135x82x9cm) en 65 inch (156x94x9cm)

Lumlyx Care Cinema heeft zijn eigen filmdatabase waar u vrij kunt kiezen welk thema u wilt. Zee, bergen of open landschappen.


Haal met Lumlyx Care Cinema de natuur naar binnen en creëer een rustgevende omgeving voor uw patiënten. Bestel vandaag nog en ontdek de voordelen van Lumlyx Care Cinema!

stoel_alone_1.png

Care Cinema

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?

Dentalair Dordrecht​: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00

Wilt u worden teruggebeld? Klik dan hier en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug. 

bottom of page