top of page
header_equipment_overige.jpg

BQE

ComfortMove

product beschrijving

Driehoekszit of vierkante zitting

De BQE ComfortMove ergonomische tandartsstoel / werkstoel biedt u de keuze tussen een driehoekige zitting (CMM-3) waardoor hoger zitten mogelijk wordt of een vierkante zitting (CMM-4) voor meer ondersteuning van de bovenbenen.


Dentale werkstoel

Daar 90% van alle rugklachten in het onderste gedeelte van de rug plaatsvindt, is de rugleuning zodanig ontworpen dat deze precies in de lage rug past. Actief zitten voor de gebruiker die van comfort houdt.


Flexibiliteit en comfort

De flexibele bevestiging van de zitting en rug zorgt ervoor dat deze meebewegen met de gebruiker en zo de stabiliteit en comfort waarborgt.


Rugklachten: Beter voorkomen dan behandelen!

Alle (werk)stoelen van BQE zijn zodanig ontwikkeld dat eenvoudig een betere zithouding tijdens de werkzaamheden aangenomen kan worden. Hierdoor hebben alle stoelen een duidelijk preventief en curatief karakter. Wetenschappelijke achtergronden, studies en praktijkervaring vormen de basis van de ontwikkeling en productie.

stoel_alone_1.png

ComfortMove

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?

Dentalair Dordrecht​: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00

Wilt u worden teruggebeld? Klik dan hier en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug. 

bottom of page