top of page
header_equipment_overige.jpg

BQE

ErgoSolex

product beschrijving

Staan en zitten

De BQE ErgoSolex is een ergonomische tandartsstoel / werkstoel welke voor zowel zittende als staande werkhoudingen gebruikt kan worden. Het achterste gedeelte van de zitting is breed en het voorste gedeelte is smaller waardoor het mogelijk is hoger te zitten en zelfs te staan.


Goede werkhouding

Door de zadelvorm kost het u minder moeite om de rug te strekken. De kleine rugsteun kan precies in het onderste gedeelte van de rug geplaatst worden. Hierdoor wordt de onderrug in de natuurlijke S-vorm ondersteund


Gebruikers

De ErgoSolex is zeer geschikt voor "hogere"werkplekken waarbij u veel bewegingsvrijheid nodig heeft, zoals bijvoorbeeld in uw tandartspraktijk.


Rugklachten: Beter voorkomen dan behandelen!

Alle werkstoelen van BQE zijn zodanig ontwikkeld dat eenvoudig een betere zithouding tijdens de werkzaamheden aangenomen kan worden. Hierdoor hebben alle stoelen een duidelijk preventief en curatief karakter. Wetenschappelijke achtergronden, studies en praktijkervaring vormen de basis van de ontwikkeling en productie.

stoel_alone_1.png

ErgoSolex

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?

Dentalair Dordrecht​: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00

Wilt u worden teruggebeld? Klik dan hier en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug. 

bottom of page