top of page
header_equipment_overige.jpg

Score Dental

Balance met lendesteun

product beschrijving

Een Score zadelkruk, niet zomaar een kruk

Als tandarts wring je je in de vreemdste bochten om een patiënt te behandelen. Wij bieden jou dé beste keuze om lekker en gezond je werk te kunnen doen.


Comfortabel werken

Beleef het comfort van een Score Dental ergonomische tandartsstoel / werkstoel. De ergonomisch gevormde zadelzitting zorgt voor een juiste zithouding, terwijl je voeten stevig op de grond staan. Door de zadelvorm komt de wervelkolom in een houding die minder tot vermoeidheid leidt.


Een betere conditie van je rug

Het unieke Balance-mechaniek zorgt ervoor dat het zadel meebeweegt in de richting van het zwaartepunt van je bovenlichaam wanneer je je houding aanpast. Zo versterk je je rugspieren en voorkom je rugklachten. Voor een steuntje in je rug kan de Balance ook uitgevoerd worden met een lendensteun.


Perfecte pasvorm

De enige zadelkruk met keuze uit een brede zit (Jumper) of smalle zit (Amazone).


Dicht bij je patiënt

De Score Dental zadelkruk is uitgerust met een kleine kruispoot met grote zwenkwielen voor maximale bewegingsvrijheid. Je beweegt makkelijk van de ene naar de andere plek en door de compacte kruispoot kun je dichter bij je patiënt of werkgebied komen dan met een stoel. De zadelkruk kan worden voorzien van een voetbediening, waarmee je je handen vrij houdt bij de hoogte verstelling.


Maximale hygiëne

De Score Dental zadelkruk is verkrijgbaar in unicolor of bicolor Stamskin stoffering. Voor optimale hygiëne, is er een naadloos gestoffeerde, antibacteriële bekleding beschikbaar (PUxx) reinigbaar met 70% alcohol.


Specificaties

Mechaniek B = balancemechaniek

Zitting B 34 cm x D 30 cm

Lende steun Diepte-instelbaar

Bekleding Stamskin

Werkhoogte 80 – 90  cm, middenstuk 31

Geschikt voor (lengte) ca. 165 cm – 188 cm

Hoogteverstelling 57 - 76 cm

Onderstel Aluminium 5-teens kruispoot ø 54 cm.

Wielen Zachte zwenkwielen 65 mm

stoel_alone_1.png

Balance met lendesteun

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?

Dentalair Dordrecht​: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00

Wilt u worden teruggebeld? Klik dan hier en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug. 

bottom of page