top of page
header kopiëren.png

ONS
VERHAAL

trots op het verleden en
vertrouwen in de toekomst

foto 2.png

geschiedenis

Dentalair is meer dan 60 jaar een begrip in de tandheelkundige markt in Nederland. De basis van ons bedrijf werd gelegd door het Scandinavische Atlas Copco. Atlas Copco was haar tijd ver vooruit toen zij in de jaren vijftig een lucht aangedreven tandartsboor, ‘De Dentalair’, introduceerde. Oprichter, J.W. Hagesteijn, werkte destijds bij Atlas Copco en zag kansen voor het product en nam in 1975 de aandelen van dit bedrijfsonderdeel over.

 

De grondleggers hebben vanaf dag één gezegd dat iedereen bij Dentalair familie is. Dat is nog altijd zo. Iedereen hoort erbij en we doen het met z’n allen.

geschiedenis_img_01.png
dentalair_geschiedenis_02.png

FAMILIE IN DENTALE ZAKEN

Dentalair 04.jpg

denken met de handen

60 jaar

ervaring

één

familie

200

 collega's

dentalair_logo.jpg

full service dental depot

Na verzelfstandiging is Dentalair uitgegroeid tot een full service depot met verschillende bedrijfsonderdelen die producten en diensten leveren op gebieden als verbruiksmaterialen (consumables), equipment, service en bouw en interieur. Wij zijn trots op ons verleden, maar we zijn nog elke dag gericht op de toekomst.

 

Wij ontzorgen onze klanten en streven nog elke dag naar verbetering van kwaliteit en vernieuwing binnen alle bedrijfsonderdelen.


Als Dentalair zullen wij onze Rotterdamse afkomst en mentaliteit niet snel verloochenen. Alles voor de klant en geen extra poespas. Niet te veel lullen, maar leveren waar de klant behoefte aan heeft.

Mijn project.png
fotografie_onsverhaal.jpg

ons geheim is onze bijzondere bedrijfscultuur.

Ons geheim is onze bijzondere bedrijfscultuur. Ons familiebedrijf bestaat uit hardwerkende, trouwe en meedenkende mensen met grote aandacht voor de klant en collega.

 

Elk jaar verwelkomen we nieuwe collega’s en dan is één ding heel belangrijk: dat iedereen onze cultuur omarmt, ons bedrijf snapt en ons concept kan uitdragen!

bottom of page