top of page
partners_header.jpg

ONZE PARTNERS

gewoon goed luisteren

Door goed te luisteren naar onze klanten hebben we onze full service formule de laatste jaren in de breedte uitgebreid. Samen met onze strategische partners, nemen wij steeds meer zorg uit handen van mondzorgprofessionals. Terwijl de markt blijft veranderen proberen we samen nieuwe waarde te creëren. De bijzondere synergie tussen de verschillende bedrijven zorgt ervoor dat we onze dienstverlening alleen maar verder kunnen verbeteren in de toekomst. We zijn trots op onze partners!

Alles voor ogen.

ExamVision Nederland is sinds 2003 actief in de dentale en medische branche en gespecialiseerd in het vakkundig aanmeten van op maat gemaakte loepbrillen en behandelmicroscopen. Met een enthousiast team van ervaren opticiens kan ExamVision ervoor zorgen dat u de loepbril en /of microscoop krijgt die exact past bij uw wensen en ogen.

partners_exam_vision.png
ExamVision_website .png

Exam
Vision

Rodeq.jpg

Rodeq

De hand- en hoekstukken specialist.

Rodeq Dental is sinds 2007 dé specialist op het gebied van onderhoud en reparatie van hand-en hoekstukken, turbines, micromotoren en sterilisatieapparatuur. Rodeq voorziet u van specialistisch advies en heeft uitgebreide kennis van de hand-en hoekstuk relateerde producten die worden verkocht in de webshop. Met een enthousiast team van specialisten bent u bij Rodeq bij de juist vakman.

rodeq.png
bottom of page