top of page
equipment_header_002.jpg

MERKEN

Dentalair is het gespecialiseerde dental depot voor de tandheelkundige markt. Wij leveren al ruim 60 jaar dentale apparatuur, equipment en verbruiksmaterialen aan tandartsen, mondhygiënistenpraktijken en poliklinieken voor kaakchirurgie.

​Dentalair Products Nederland BV levert de hoogst mogelijke kwaliteit met de best mogelijke service. Dit kan natuurlijk alleen door te werken met betrouwbare merken.

Heka-Dental_logo.webp

Heka Dental is een toonaangevende leverancier van behandelunits.

Heka Dental onderscheidt zich van haar concurrenten door te focussen op hoge kwaliteit, design, betrouwbaarheid en ergonomie.

Planmeca.webp

Planmeca Dental wordt wereldwijd gezien als een grote speler op het gebied van tandheelkundige apparatuur. Wij zijn verheugd dat de Planmeca group onze organisatie toevoegt aan het officiële dealernetwerk van Planmeca waarbij wij in direct contact staan met de Plandent organisatie in Finland. 

ANCAR GRIJS.webp

Ancar is een bedrijf opgericht in 1958 door de heer Antoni Carles Bosch. Ons verhaal begon in een kleine werkplaats in Vilassar de Mar, Barcelona.

Momenteel zijn we een bedrijf met een eigen fabriek, waar dagelijks 60 medewerkers het beste van zichzelf geven en tandartsstoelen van de hoogste kwaliteit produceren.

logo castelinni.webp

Sinds 1935 heeft Castellini, door middel van zijn tandheelkundige units, blijk gegeven van een gecombineerd geloof in traditie en technologie.

 

Elegantie, uiterste kwaliteit en zorgvuldige aandacht voor de vele complexe operationele eisen zijn de waarden die de basis vormen voor een concrete ontwerpcultuur.

Anatom_logo 40.webp

Anatom behandelstoelen staan aan de top op het gebied van ergonomie, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid.

Anatom stoelen worden in de tandheelkunde, implantologie alsmede in het merendeel van de Nederlandse ziekenhuizen op de poliklinieken van kaakchirurgie gebruikt.

Vatech 40.webp

Vatech is een internationale leverancier gespecialiseerd in digitale röntgen voor de tandheelkundige branche.

 

Vatech levert een uitgebreid programma op het gebied van digitale röntgen, OPG en CBCT.

Carestream grijs.webp

Carestream Dental levert toonaangevende dentale digitale productlijnen en -services, waaronder röntgen, OPG, CBCT, CAD / CAM-systemen en praktijkbeheeroplossingen

voor tandheelkundige en mondgezondheidsprofessionals.

denmat pero grijs.webp

Op maat gemaakte loepbrillen en hoofdlampen met een ongeëvenaarde combinatie van kwaliteit en comfort. PeriOptix, in handen van en beheerd door DenMat sinds 2013, is wereldwijd al meer dan 15 jaar één van de topfabrikanten wereldwijd van loepbrillen en hoogwaardige hoofdlampsystemen.

catani grijs.webp

Cattani produceert een uitgebreid assortiment van olievrije compressor systemen voor tandartspraktijken.

 

De Cattani olievrije compressor systemen zijn in staat droge perslucht van zeer hoge kwaliteit en zuiverheid te leveren.

logo BPRk grijs.webp

BPR Swiss is wereldwijd innovatieleider in de tandheelkundige- en medische markt. De producten van BPR Swiss worden gekenmerkt door hoge kwaliteit, innovatie en design.

Het assortiment bestaat onder andere uit

mobiele behandelunits, mobiele tandheelkundige carts, mobiele verlichtingssystemen en andere tandheelkundige apparatuur.

Miele-Professional grijs.webp

Miele Professional overtuigt met een totaalaanbod voor de tandheelkundige praktijk.

 

Systematische reiniging, desinfectie en sterilisatie van de in uw praktijk gebruikte instrumenten zijn een belangrijk onderdeel in het hygiënische concept ter voorkoming van infecties.

Acteon grijs.webp

Acteon Group is een Franse Medtech onderneming, gespecialiseerd in medische hulpmiddelen.

Ze streven ernaar om medische apparatuur te creëren waarmee tandartsen en chirurgen veiligere en snellere operationele protocollen kunnen implementeren. 

gigadent- grijs.webp

Al meer dan 10 jaar staat de naam Gigadent Deutsche Dental GmbH voor technische vooruitgang en zeer goede kwaliteit op het gebied van de tandheelkundige apparatuur.

Het assortiment van Gigadent bestaat onder andere uit mobiele behandelunits en mobiele tandheelkundige carts (met ingebouwde compressor).

Faro grijs.webp

FARO S.p.A. ontwerpt en produceert sinds 1948 tandheelkundige apparatuur.

Bij Faro vertalen ze de wensen van professionals naar innovatieve producten door de nieuwste technologieën toe te passen.

Het assortiment van FARO S.p.A bestaat onder andere uit diverse LED en halogeen operatielampen.

atlas copco grijs.webp

Het assortiment van Atlas-Copco bestaat uit een reeks van hoogwaardige luchtcompressors die speciaal ontworpen zijn voor tandartspraktijken.

Met de tandheelkundige luchtcompressoren van Atlas Copco weet u dat u de best mogelijke perslucht hebt voor uw praktijk.

Dtec grijs.webp

D-TEC is een Zweeds bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige werkplekverlichting voor veeleisende klanten.

 

Het doel van D-TEC is om bedrijven,

ongeacht hun omvang, te voorzien van de hoogste kwaliteit verlichting.

Active key grijs.webp

Active Key is een toonaangevende producent gespecialiseerd in randapparatuur voor medische en hygiënische omgevingen. Active Key toetsenborden en muizen zijn goed reinigbaar en desinfecteerbaar. Alle producten zijn daardoor uitermate geschikt voor gebruik in ziekenhuizen, tandartspraktijken en overige medische omgevingen.  

bottom of page