top of page
DiRo Anker

Op het gebied van röntgentechnologie en CBCT-apparatuur vertegenwoordigt Dentalair uitsluitend vooraanstaande merken, waaronder Vatech, Planmeca, Carestream Dental, Dürr Dental en Satelec. Computertomografie (CBCT) is een methode om de mond en kaak te onderzoeken middels het gebruik van röntgenstraling.

 

Het zorgt voor beelddoorsneden en de mondzorgspecialist kan de resultaten op het beeldscherm bekijken en desgewenst op hoge resolutie afdrukken.

Binnen de tandheelkunde is lange tijd 2-dimensionaal gewerkt. Nu er steeds meer mogelijkheden zijn op het 3D gebied, is in de praktijk een andere manier van denken en specialisme vereist.  Er is onder andere veel kennis vereist betreffende IT infrastructuur, de opslag van data en de verwerking van deze data.

Binnen Dentalair werkt een team van specialisten die u kan adviseren bij de keuze van uw röntgenapparatuur en andere digitale (rand-) apparatuur. Wij leveren zowel kleine als zeer geavanceerde apparatuur en we kunnen u volledig ontzorgen bij de implementatie van uw complete digitale workflow in de praktijk.

 

Wij verzorgen alles wat nodig is om uw praktijkprocessen te digitaliseren; Van de aansluiting op uw computernetwerk en patiëntendatabeheersystemen, de koppeling van alle apparatuur, de aanleg van uw KEW dossier, tot en met de instructie en training.

KEW ANCOR
bottom of page