top of page
Header_onsteam.jpg

ONS TEAM

alles draait om twee woorden: open en eerlijk

Ons werk gaat altijd door.

Mondzorg is zoveel meer dan de behandeling van patiënten. Tot in het kleinste detail moet álles van begin tot eind kloppen. Het beste eindresultaat zit hem in de juiste voorbereiding, materialen, equipment, team, samenwerking en nog zoveel meer.

qoute_img01.png

Mondzorg gaat altijd door. Ons werk dus ook. Wij denken mee en proberen altijd een paar stappen vooruit te zijn.

qoute_img02.png
onzekoers.jpg

onze koers is onze klant

Niet de waarde van ons bedrijf, maar de waarde van ons bedrijf voor de klant staat altijd centraal. Onze koers is de relatie met klant. Zoals ons slogan zegt doen we “Alles voor het praktijkgevoel”. We blijven luisteren naar onze klanten en proberen te ontdekken waar behoeftes liggen.

Één team,  één familie.

Al zestig jaar bouwen we met veel passie aan ons unieke familiebedrijf. Als familie doen we het echt samen met ons team. Onze mensen krijgen alle eer van ons succes. We hebben inmiddels een team van ruim 200 medewerkers waar we super trots op zijn.

familiegeheim

Het zogenaamde clubgevoel, het wij gevoel is ons unieke familiegeheim. Collegialiteit, loyaliteit en onze arbeidsmoraal is waar alles om draait. Geen ivoren torens of ingewikkelde  managementstructuren. Als iemand een probleem heeft, is het ons aller probleem. Elke schakel telt.

Onsteam_image 04.jpg
qoute_img01.png

Door twee keer zo goed te luisteren en door “gewoon te doen”, proberen we onze klanten te ontzorgen en te verrassen.

qoute_img02.png
bottom of page